2017-11-22

Kontakt

 

 

SparklingDesign
Kolstadgatan 52
38736 Borgholm

För eventuella frågor kring butiken, varor & köp m.m. så kontaktar du oss enklast på: 

info@sparklingdesign.se  

Maila oss gärna om det är något särskilt du saknar i butiken!

 Vi innehar F-skattesedel
Org.nr SE8211122901

 

Produkter

Alla produkter är nickelfria om inget annat anges på respektive produkt.

Med nickelfritt menar vi att produkten klarar gränsen för nickelsäkert, som är 0.5mikrogram per kvadratcm & vecka och för piercingsmycken är det 0.2/kv.cm & vecka.
Är du mycket allergisk rekommenderar vi att du använder  t.ex. niobium istället.

Alla glashängen är handgjorda  så de kan variera något från bilden. Tänk på att varje hänge är unikt!  Glashängena säljs alltid styckvis om inget annat anges. 

Alla produkter är packade i ziplockpåsar förutom verktyg & övriga tillbehör såsom böcker, askar m.m.

Egendesignade smycken: Alla smyckena är handgjorda & det finns endast ett exemplar av varje. Just för att DU ska vara unik med det smycke som du köper.

Metall: Tänk på att pläterad metall  inte ska användas för mycket i vatten, kemikalier m.m. Missfärgningar kan eventuellt uppstå om försiktighet inte vidtas. Vissa människor reagerar även på metaller då kroppen utsöndrar vätska som inte alltid metall gillar.

 

 

Beställning

 

Alla beställningar sker via webshopen men jag tar även emot order via mail info@sparklingdesign.se

Order via mail: 

Skriv produktnamn, kod, antal, namn ,adress & tel.nr. Summan betalas då in via Bankgiro (se nedan vid Betalning).   

Det går bra att beställa & hämta i butik efter överenskommelse.

Är beställaren under 18 år skall målsmans tillstånd inhämtas av beställaren innan köpet genomföres. Beställning som göres i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att vi lider ekonomisk eller annan skada polisanmäles.

Specialbeställningar: Vi kan ta hem större kvantiteter av en produkt till bra priser. Maila oss & be om offert! Specialbeställningar retuneras ej då de är specialbeställda till just er!

Varuillustrationer

Jag har gjort mitt bästa för att ge en rättvis bild av  varorna men jag vill ändå informera om att alla illustrationer endast är en fingervisning av varans utseende och att verkligheten kan skifta en aning. Tänk på att färgtoner kan skifta kraftigt från skärm till skärm. Alla hängen & pärlor i glas kan variera något ifrån bilden då de är handgjorda.
Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen och får ej laddas ner, kopieras eller på något vis tas från sidan.

Priser

 

Alla priser är i svenska kronor inklusive moms (f.n 25% & 12%(honung)). Betalning görs med förskott via bankgiro eller kortbetalning, paysonfaktura eller paypal,swish eller alternativt betalning vid hämtning i butik. Fraktkostnad tillkommer på samtliga beställningar.

Ditt kvitto får du via mail och en  följesedel bifogas tillsammans med din leverans.

Jag reserverar mig för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset. Självklart kontaktar jag dig om du har fått fel pris på din orderbekräftelse och du har full rätt att annulera din beställning.

Observera att priser på webshopen & i butiken kan skilja sig åt. Beroende på webshopsrea, osv. Det är alltså inte EXAKT samma priser på nätbutiken som i den fysiska butiken när det gäller reapriser.

Webshopserbjudande gäller inte i den fysiska butiken om det inte står så utryckligen.

Slutförsäljning
Reservation för slutförsäljning. Är en produkt slut som kunden har beställt ersätter vi den med en likvärdig prismässigt, detta gör vi utan att kontakta kund innan.

Beställningar som ej är betalda inom 14 dagar makuleras.

Ångerrätt inom 14 dagar gäller.

Information om ångerrätt:
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss ( via mail: info@sparklingdesign.se)  detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du som kund returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Observera att specialbeställningar inte kan returneras

 


BetalningVi har för närvarande dessa betalningsalternativ:

 • Förskottsbetalning till Bankgiro 373-4290

 • Klarna Checkout

 • Kortbetalning via DIBS

 • Payson faktura

 • SWISH nr: 123 555 81 27 
  Krävs att kunden har SWISH-app

 • Paypal

 • Hämtning & betalning i butik enl. överenskommelse

 

 •  Kortbetalning med VISA/Mastercard . Säker kortöverföring - DIBS. När du betalar med kort så skickas du till en annan sida , där du matar in dina uppgifter. Jag , eller webadministratören ser aldrig dina uppgifter, mer än namn & IP-adress. Eftersom det är en certifierade hostade lösning så hanteras kortuppgifterna enbart av betalväxelns system vilket minimerar risken för fel i hanteringen av kortinformation.
 • Fakturabetalning via Payson

  Om Paysonfaktura
  Vi erbjuder betalsättet ”Paysonfaktura” i samarbete med Payson AB. Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 39 kr. Fakturor över 300kr kan väljas att delas upp av kunden via payson.

    

För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.
Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället.
Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 50 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.


Information om ångerrätt:
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Information om pantsättning:

Vid betalning med Paysonfaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till Gothia Financial Group AB.

Är artiklar slut och du har valt payson faktura som betalningsalternativ så gör vi en kontant- alternativt en bankkonto-återbetalning till dig då det inte går att ändra fakturan i efterhand utan att behöva lägga en helt ny order. Vi meddelar om det gäller en större summa innan annars fås pengar tillbaka med ordern. Fakturan måste alltså betalas till fullpris och återbetalning sker via oss och inte genom payson.

 • Vill du betala i förskott men inte via bankgiro? Maila till oss så får du ett kontonummer att betala in till, det går då fortare för oss att se din betalning .
 •  

Leveranstid & frakt

Frakt
Vi skickar endast med spårbar frakt.
För nuvarande har vi en fast fraktkostnad på 49 kr oavsett orderstorlek.
Vi har FRI FRAKT på beställningar över 600 kr & inget lägsta beställningsvärde om inget annat anges vid tex ett erbjudande då är det det som står på förstasidan som gäller. Frakten är f.n 49kr vid beställningar. Vi skickar med spårbar frakt via Postnord. Avisering sker till uppgiven mailadress och mobilnr.
Vid outlöst paket debiteras kunden 250kr av sparklingdesign, via faktura. Det är köparens ansvar att se till att rätt adressuppgifter uppges på beställningen.

Leveranstid

Vi paketerar & postar till stor del på söndagar.
Leveranstid från beställning kan då bli upp till 8 arbetsdagar, vid förskottsbetalning levereras och reserveras dina varor först när vi mottagit din betalning. Tänk på att det kan dröja 2-3 vardagar (via bankgiro) innan din betalning är oss tillhanda.

Leveranssätt

 
Dina varor levereras med Postnord spårbar frakt. Alternativt avhämtning i butiken på öland. Frakt och andra tillägg ser du redan kassan, inga dolda avgifter tillkommer.     

Ange alltid orderid & namn vid betalning via Swish eller förskottsbetalning! 

Sök


MEST SÅLDA:

Klicka HÄR för att komma till Topp 20 !

Priser i: 
70894